Now Playing Tracks

Taylor Swift - RED

[Verse 1:]
Loving him is like driving a new Maserati down a dead-end street
Faster than the wind, passionate as sin, ending so suddenly
Loving him is like trying to change your mind once you’re already flying through the free fall
Like the colors in autumn, so bright just before they lose it all

[Chorus:]
Losing him was blue like I’d never known
Missing him was dark grey all alone
Forgetting him was like trying to know somebody you never met
But loving him was red
Loving him was red

[Verse 2:]
Touching him was like realizing all you ever wanted was right there in front of you
Memorizing him was as easy as knowing all the words to your old favorite song
Fighting with him was like trying to solve a crossword and realizing there’s no right answer
Regretting him was like wishing you never found out that love could be that strong

[Chorus:]
Losing him was blue like I’d never known
Missing him was dark grey all alone
Forgetting him was like trying to know somebody you never met
But loving him was red
Oh, red
Burning red

[Bridge:]
Remembering him comes in flashbacks and echoes
Tell myself it’s time now, gotta let go
But moving on from him is impossible
When I still see it all in my head
In burning red
Burning, it was red

[Chorus:]
Oh, losing him was blue like I’d never known
Missing him was dark grey all alone
Forgetting him was like trying to know somebody you never met
'Cause loving him was red
Yeah, yeah, red
We’re burning red

[Post-Chorus:]
And that’s why he’s spinnin’ ‘round in my head
Comes back to me, burning red
Yeah, yeah

His love was like driving a new Maserati down a dead-end street

http://www.azlyrics.com/lyrics/taylorswift/red.html

(Bukan) Hari Ibu

Hari Ibu yang selama ini banyak kita peringati, ternyata sudah sangat salah kaprah. Hari Ibu yang “dikira” membicarakan tentang perjuangan dan kasih sayang seorang ibu terhadap anaknya, sesungguhnya adalah hari dimana “perempuan” didengar suaranya untuk memiliki hak dalam berpartisipasi di dunia politik. 

"Ya udah sih kalo ternyata emang gitu, apa nggak boleh kita punya hari untuk menghargai jasa jasa ibu?"

Bukan begitu, ini bukan masalah tentang kita menghargai jasa jasa ibu atau tidak. Ini tentang meluruskan sesuatu yang sudah lama dipahami secara salah.

Hari Ibu, bila dimaknai secara benar, seharusnya menjadi hari kita semua para perempuan mengerti bahwa untuk didengar suaranya butuh perjuangan yang luar biasa keras. Untuk dianggap “layak” berpartisipasi dalam dunia politik butuh perjuangan. Perjuangan yang sangat sayang untuk disia-siakan, terlebih lagi disalahgunakan.

Politik, mau tidak mau harus kita mengerti. Supaya kita bisa memahami dan tidak membenci birokrasi. Supaya kita tidak menjadi buta dan mudah terombang ambing dipermainkan orang-orang yang mengerti ketidaktahuan kita akan dunia yang mereka geluti bertahun-tahun. Dunia yang mereka ketahui titik lemah dan kuatnya, yang mereka ketahui peminatnya, yang mereka ketahui celahnya.

Kita harus mulai membuka mata dan belajar memahami tentang segala tetek bengek dunia politik ini. Supaya kita bisa menjaga Indonesia dan dunia ini (aamiin) dari orang-orang serakah yang memanfaatkan politik untuk mengumpulkan kekayaan duniawi. Supaya kekayaan Indonesia ini, tidak menjadi sia-sia karena dikelola oleh orang yang salah. Karena membiarkan orang lain melakukan hal yang salah adalah hal yang salah pula.

Selanjutnya, mengenai Hari Ibu yang selama ini kita peringati, untuk saya pribadi, manusia terlalu sering memonumentalkan sesuatu untuk lebih mudah mengingat sesuatu. Seperti hari ulang tahun, dan sebagainya. Ada yang wajar, namun ada juga yang menurut saya kurang sesuai. Hari Ibu salah satunya. Bagi saya, tidak ada hari yang lebih istimewa untuk menghargai jasa ibu, selain setiap hari dalam hidup saya. Bahkan kalau boleh, setelah saya ada di dunia yang kekal pun saya akan selalu menghargai jasa jasa beliau setiap hari. Terlalu sedikit rasanya jika hanya menyisakan 1 hari dari 360 hari demi jasa seorang ibu yang tak ternilai harganya terhadap hidup saya yang sekarang. Ibu, yang bahkan tiap detik bahkan milidetik dalam hidupnya dihabiskan untuk mengkhawatirkan buah hatinya, tidak adil rasanya jika hanya dibalas dengan 1 hari dalam 1 tahun kehidupan anaknya. Itu sangat amat luar biasa masih kurang sesuai. Karena bahkan ketika kita sudah melakukan segalanya, tetap saja itu belum seberapa dibandingkan perjuang seorang ibu untuk anaknya. Tapi setidaknya, satu tetap lebih baik daripada tidak sama sekali. Meskipun saya harap, yang satu itu bisa terus bertambah setiap saatnya. Lama lama menjadi dua, tiga, dan lama kelamaan seumur hidupnya. 

Last but not least, love you mom :*** forever and always!

Cheers,

anggitacestmoi 

seorang wanita dan juga seorang calon ibu (aamiin)

And baby, its amazing I’m in this maze with you. I just can’t crack your code. One day you screaming you love me loud, the next day you’re so cold.
Jay Z ft Justin Timberlake - Holy Grail

dawnsblade:

lustfulprincessluna:

lanaisqueen:

kimchiiandtea:

timereaper:

edenhain:

officialdogblog:

totallytransparent:

Semi Transparent Lips & Nails (changes colour with your blog background - drag it!)

OH YMG OSH THIS IS NOT WHAT I EXPECTED IT TO BE

This. Is bad ass.

Ohmygoodness, it looks so cool on my page!

omg ogmomg THIS IS NOT WHAT I EXPECTED AT ALL

image

Beautiful.

I swear I just reblog these for personal amusement at how odd they look on my theme…

High High - Kim Tae Woo (Ost. Gentleman’s Dignity)

English

My heart that sees you is high high
And I’m feeling high high
The depressing past days are now bye bye
Up to the sky, high high
My love is high high
From now on, let’s just love each other

From the moment I first saw you
Everything changed in an instant
All day, I can’t erase your smile

Maybe I’m crazy but without any care, my heart pounds and I can’t breathe
Only your face comes up in my head, this is definitely a sign of love

My heart that sees you is high high
And I’m feeling high high
The depressing past days are now bye bye
Up to the sky, high high
My love is high high
From now on, let’s just love each other

Maybe I changed, everything in the world seems beautiful and happy
Even when I close my eyes and in my dreams, I’m only in love (only you) with you

I love you, hi hi (my love)
Thank you, hi hi (my love)
The painful memories are now bye bye
Smile, hi hi (my love)
Look at my eyes, hi hi (my love)
From now on, let’s pray that we will both be happy

I will never make you feel so lonely

My heart that sees you is high high
And I’m feeling high high
The depressing past days are now bye bye
Up to the sky, high high
My love is high high
From now on, let’s just love each other

I love you, hi hi (my love)
Thank you, hi hi (my love)
The painful memories are now bye bye
Smile, hi hi (my love)
Look at my eyes, hi hi (my love)
From now on, let’s pray that we will both be happy

Romanized

Keudael boneun nae mam high high nae gibundo high high u-urhaet-deon chinan na-reun bye bye
Haneul wiiro high high naye sarang high high ijebu-teo uri dulman seoro sarang-haeyo~

Keudael cheom bon sunkan nan nan nan han sunkan modeun ge byeonhaet-jyo
Keudaeye misoreul nan nan nan on jon-gil ji-ul su eom-nneyo

Michyeo-nna bwahyo nun-chido eobshi gaseum ttwiigo sumi makhyeo wahyo
Keudae eol-kulman tteo-oreuneyo bun-myeong ikeon sarang shinhojyo

Keudael boneun nae mam high high nae gibundo high high u-urhaet-deon chinan na-reun bye bye
Haneul wiiro high high naye sarang high high ijebu-teo uri dulman seoro sarang-haeyo~

Keudael cheom bon sunkan nan nan nan han sunkan modeun ge byeonhaet-jyo
Keudaeye misoreul nan nan nan on jon-gil ji-ul su eom-nneyo

Byeonhae-nna bwahyo sesang modu da areumdab-go haengbokha-ge boyeo
Nuneul kamado kkumso-geseodo ojik keudael(keudae-maneul) sarang-hanikka

Keudael sarang-haeyo hi hi (my love) komawoyo hi hi (my love) apahaet-deon giyeokdeu-reun bye bye
Useobwahyo hi hi (my love) nuneul bwahyo hi hi (my love) ijebu-teo haengbokhagil seoro gidohaeyo

I will never ma-ge you feel so lonely

Keudael boneun nae mam high high nae gibundo high high u-urhaet-deon chinan na-reun bye bye
Haneul wiiro high high naye sarang high high ijebu-teo uri dulman seoro sarang-haeyo~

Keudael sarang-haeyo hi hi (my love) komawoyo hi hi (my love) apahaet-deon giyeokdeu-reun bye bye
Useobwahyo hi hi (my love) nuneul bwahyo hi hi (my love) ijebu-teo haengbokhagil seoro gidohaeyo

Betapa ketidaktahuan akan ” sebuah” keseluruhan dapat membuat orang saling menyakiti dan melupakan indahnya kebersamaan mereka.

~moi~

setelah sangat sedih melihat dua sahabat yang hurting each other just because this “simple” and “silly” misunderstanding :”

To Tumblr, Love Pixel Union